Regentonnenkorting voor Vaderdag

Maak van Vaderdag een duurzame dag. Doe papa op 20 juni een regenton cadeau. Dan geeft 026regenton hem de installatie met een fikse korting. Zo kan vader nog lekker een uurtje uitslapen. Hij hoeft dan niks.

Hoe het werkt? Installateur Leo geeft een speciale Vaderdag-korting van tien procent op de installatie van een regenton. De normale prijs voor het installeren is 75 euro. Stuur op Vaderdag 20 juni een mail naar info@026regenton.nl met als titel ‘vaderdag’ en daarin je contactgegevens. Dan neemt Leo snel contact met je op.

Arnhemse tonnen
Regentonnen zijn er in alle soorten, maten en prijzen. 026regenton raadt de lokaal geproduceerde regenzuilen aan. Leo heeft zelf een loeistrakke LUS-ton van aluminium ontworpen. Die is te zien op www.lusvoorhetoog.nl. Heel handig als je weinig ruimte hebt. Floris Schoonderbeek bedacht de Raintap: een ton met een eigen wasbakje, gemaakt van gerecycled plastic. Kijk op www.florisschoonderbeek.com. Op onze website staat informatie over deze tonnen en onze andere favoriet: de Post Nubila Jubila uit Wageningen. Maar je kunt natuurlijk ook een andere ton voor papa uitkiezen. Dat maakt Leo niks uit, hij installeert alle zuilen. Leo komt langs in Arnhem en omliggende gemeenten en rekent dan geen reiskosten.

Iedere druppel telt
Waarom organiseert 026regenton deze actie? Omdat iedere druppel telt. Regenwater is goed voor de je plantjes, voor het wassen van je ramen of je auto… én voor de stad. Door het opvangen van regenwater heb je tijdens droogte altijd water op de juiste temperatuur voorhanden en help je mee het riool minder te belasten. Ook zorgt het ervoor dat minder regenwater naar lagergelegen wijken in Arnhem stroomt, waardoor er daar minder wateroverlast is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *